Video: Nicolette van Dam en Bas Smit op levensgroot scherm Ziggo Dome

Video: Nicolette van Dam en Bas Smit op levensgroot scherm Ziggo Dome

Video: Nicolette van Dam en Bas Smit op levensgroot scherm Ziggo Dome Woensdag 26 februari nam Bas Smit zijn vrouw Nicolette van Dam geblinddoekt mee voor een verrassing. Deze liep alleen in de soep. Even later ging Bas opnieuw naar de Ziggo Dome, en ja hoor, daar staat het koppel levensgroot op het scherm van de Ziggo Dome. Nicolette is flabbergasted: "Ik ben er helemaal stil van, ik vind dit zo raar", zegt ze. Bekijk hierboven de video waarin Bas zijn Nicolette verrast met de levensgrote cover van 100% NL. Bekijk ook Video: Nicolette van Dam kleedt dochters graag hetzelfde Bekijk deze video » Nicolette van Dams surprise loopt in de soep Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Nicolette van Dam en Bas Smit op levensgroot scherm Ziggo Dome

Woensdag 26 februari nam Bas Smit zijn vrouw Nicolette van Dam geblinddoekt mee voor een verrassing. Deze liep alleen in de soep. Even later ging Bas opnieuw naar de Ziggo Dome, en ja hoor, daar staat het koppel levensgroot op het scherm van de Ziggo Dome. Nicolette is flabbergasted: "Ik ben er helemaal stil van, ik vind dit zo raar", zegt ze.

Bekijk hierboven de video waarin Bas zijn Nicolette verrast met de levensgrote cover van 100% NL.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nicolette van Dam en Bas Smit op levensgroot scherm Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV