De Ochtend Show: "Ga niet naar de dokter bij besmetting met coronavirus!"

De Ochtend Show: "Ga niet naar de dokter bij besmetting met coronavirus!"

De Ochtend Show: "Ga niet naar de dokter bij besmetting met coronavirus!" De eerste Corona-besmetting in Nederland zou slechts een kwestie van tijd zijn. Zijn alle huisartsen in ons land daar wel op voorbereid? Huisarts Jacco vertelt erover in De Ochtend Show. Hij meldt dat je in iedergeval niet naar de huisarts mag bij besmetting met het coronavirus. Eerst surf je op het internet voor antwoorden, want je kunt ook een 'normale griep' hebben. De dokter kan thuis langskomen en als het echt ernstig is dan kun je direct opgenomen worden in het ziekenhuis. Bekijk de video hierboven voor meer informatie over het handelen bij besmetting van het coronavirus. Bekijk ook 5 Uur Live: Het coronavirus komt hoogstwaarschijnlijk naar Nederland Bekijk deze video » Mila (10) opgesloten in corona-hotel op Tenerife: "Ik wil naar buiten" Bekijk deze video »
Nieuws :
De Ochtend Show: "Ga niet naar de dokter bij besmetting met coronavirus!"

De eerste Corona-besmetting in Nederland zou slechts een kwestie van tijd zijn. Zijn alle huisartsen in ons land daar wel op voorbereid?

Huisarts Jacco vertelt erover in De Ochtend Show. Hij meldt dat je in iedergeval niet naar de huisarts mag bij besmetting met het coronavirus. Eerst surf je op het internet voor antwoorden, want je kunt ook een 'normale griep' hebben. De dokter kan thuis langskomen en als het echt ernstig is dan kun je direct opgenomen worden in het ziekenhuis.

Bekijk de video hierboven voor meer informatie over het handelen bij besmetting van het coronavirus.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Ochtend Show: "Ga niet naar de dokter bij besmetting met coronavirus!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV