Songfestival: Rotterdamse Iva Marín Adrichem mag mogelijk uitkomen voor IJsland

Songfestival: Rotterdamse Iva Marín Adrichem mag mogelijk uitkomen voor IJsland

Songfestival: Rotterdamse <em>Iva Marín Adrichem</em> mag mogelijk uitkomen voor <em>IJsland</em> De in Nederland opgegroeide Iva Marín Adrichem mag mogelijk uitkomen voor IJsland op het Eurovisie Songfestival van 2020. De blinde zangeres uit Rotterdam moet zaterdag 29 februari alleen nog even drie concurrenten verslaan. De Ochtend Show spreekt met haar: "Er was een voorselectie waarin iedereen liedjes mocht insturen. Toen ben ik in de top 10 gekomen. En nu zitten we in de top 5. In de finale", aldus een trotse Iva. De Griekse inzending voor het Eurovisie Songfestival heeft ook al een Nederlands tintje. De Utrechtse Stefania Liberakakis gaat voor Griekenland meedoen aan het liedjesfestijn in Rotterdam Benieuwd naar het nummer van Iva Marín Adrichem? Vanaf 1 minuut in de bovenstaande video kun je een fragment van het lied horen. Bekijk ook "Coronavirus brengt Songfestival in gevaar, want het komt ook in Nederland" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Nog een Nederlandse inzending bij het Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Nieuws :
Songfestival: Rotterdamse Iva Marín Adrichem mag mogelijk uitkomen voor IJsland

De in Nederland opgegroeide Iva Marín Adrichem mag mogelijk uitkomen voor IJsland op het Eurovisie Songfestival van 2020.

De blinde zangeres uit Rotterdam moet zaterdag 29 februari alleen nog even drie concurrenten verslaan. De Ochtend Show spreekt met haar: "Er was een voorselectie waarin iedereen liedjes mocht insturen. Toen ben ik in de top 10 gekomen. En nu zitten we in de top 5. In de finale", aldus een trotse Iva.

De Griekse inzending voor het Eurovisie Songfestival heeft ook al een Nederlands tintje. De Utrechtse Stefania Liberakakis gaat voor Griekenland meedoen aan het liedjesfestijn in Rotterdam

Benieuwd naar het nummer van Iva Marín Adrichem? Vanaf 1 minuut in de bovenstaande video kun je een fragment van het lied horen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: Rotterdamse Iva Marín Adrichem mag mogelijk uitkomen voor IJsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV