Zien: Marieke Elsinga loopt als verwarde vrouw over de daken van Amsterdam-West

Zien: Marieke Elsinga loopt als verwarde vrouw over de daken van Amsterdam-West

Radio presentatrice Marieke Elsinga is haar kat kwijt en loopt zoals ze zelf zegt "als een verwarde vrouw over de daken van Amsterdam-West."

"Hoe kom je daar nou!?"
Marieke had de deur naar het dakterras open en Kiki de kat liep het dak op. Marieke probeert al een half uur met een voerbak Kiki te vinden, maar ze zit gewoon bij de buren! "Hoe kom je daar nou dan!? Dat kan helemaal niet", zegt ze geshockeerd. Gelukkig komt de buurman binnen 10 minuten thuis. Nu kan Marieke weer fijn met een theetje op de bank zitten, wachten tot Kiki thuiskomt...

Bekijk hieronder de beelden die Marieke Elsinga op haar Instagram pagina deelt.

Zien: Marieke Elsinga loopt als verwarde vrouw over de daken van Amsterdam-West Radio presentatrice Marieke Elsinga is haar kat kwijt en loopt zoals ze zelf zegt "als een verwarde vrouw over de daken van Amsterdam-West." "Hoe kom je daar nou!?"Marieke had de deur naar het dakterras open en Kiki de kat liep het dak op. Marieke probeert al een half uur met een voerbak Kiki te vinden, maar ze zit gewoon bij de buren! "Hoe kom je daar nou dan!? Dat kan helemaal niet", zegt ze geshockeerd. Gelukkig komt de buurman binnen 10 minuten thuis. Nu kan Marieke weer fijn met een theetje op de bank zitten, wachten tot Kiki thuiskomt... Bekijk hieronder de beelden die Marieke Elsinga op haar Instagram pagina deelt.
Entertainment :
Zien: Marieke Elsinga loopt als verwarde vrouw over de daken van Amsterdam-West
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga loopt als verwarde vrouw over de daken van Amsterdam-West of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV