Maxime Meiland komt met eigen webserie: Wat wil Maxime?

Maxime Meiland komt met eigen webserie: Wat wil Maxime?

Maxime Meiland kennen we inmiddels allemaal van haar rol in Chateau Meiland, waar ze soms bijna net zo hysterisch is als haar vader Martien. Ze krijgt vanaf vrijdag 28 februari een eigen webserie voor LINDA. Meiden met de naam Wat wil Maxime?

Exclusief kijkje in leven
In de serie geeft de 24-jarige Maxime een exclusief inkijkje in haar leven en vertelt aan haar kijkers wat haar allemaal bezighoudt in het dagelijks leven. Ze is te volgen bij haar taken als moeder van de tweejarige Claire en ze onthult wat ze wil gaan doen als de familie naar Nederland terugkeert. En hoe zit het eigenlijk met de vader van Claire?

De webserie Wat wil Maxime? is vanaf vrijdag 28 februari exclusief te zien op de website van LINDA. Meiden. Bekijk de eerste beelden van Wat wil Maxime? hieronder.

Maxime Meiland komt met eigen webserie: <em>Wat wil Maxime?</em> Maxime Meiland kennen we inmiddels allemaal van haar rol in Chateau Meiland, waar ze soms bijna net zo hysterisch is als haar vader Martien. Ze krijgt vanaf vrijdag 28 februari een eigen webserie voor LINDA. Meiden met de naam Wat wil Maxime? Chateau Meiland krijgt opeens heel veel annuleringen: "We zijn er nog, dus kom langs!" Bekijk deze video » Exclusief kijkje in levenIn de serie geeft de 24-jarige Maxime een exclusief inkijkje in haar leven en vertelt aan haar kijkers wat haar allemaal bezighoudt in het dagelijks leven. Ze is te volgen bij haar taken als moeder van de tweejarige Claire en ze onthult wat ze wil gaan doen als de familie naar Nederland terugkeert. En hoe zit het eigenlijk met de vader van Claire? De webserie Wat wil Maxime? is vanaf vrijdag 28 februari exclusief te zien op de website van LINDA. Meiden. Bekijk de eerste beelden van Wat wil Maxime? hieronder.
TV :
Maxime Meiland komt met eigen webserie: Wat wil Maxime?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland komt met eigen webserie: Wat wil Maxime? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV