Undercover in Nederland: Oneerlijk 'medium' rent weg voor Alberto Stegeman

Undercover in Nederland: Oneerlijk 'medium' rent weg voor Alberto Stegeman

<em>Undercover in Nederland</em>: Oneerlijk 'medium' rent weg voor <em>Alberto Stegeman</em> Alberto Stegeman zoekt een oneerlijk 'medium' op. Als Alberto hem te pakken heeft rent de dader snel weg. Een moeder van een man is overleden, en voordat ze overleedt kwam ze in contact met mensen zoals de oneerlijke man. Alberto wil het 'medium' vragen stellen, maar blijft vluchten. Bekijk het fragment van Undercover in Nederland hierboven. Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert Chantal met leugens Bekijk deze video » Video: Alberto Stegeman hoort strafeis na plaatsen nepbom Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: Oneerlijk 'medium' rent weg voor Alberto Stegeman

Alberto Stegeman zoekt een oneerlijk 'medium' op. Als Alberto hem te pakken heeft rent de dader snel weg. Een moeder van een man is overleden, en voordat ze overleedt kwam ze in contact met mensen zoals de oneerlijke man. Alberto wil het 'medium' vragen stellen, maar blijft vluchten. Bekijk het fragment van Undercover in Nederland hierboven.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Oneerlijk 'medium' rent weg voor Alberto Stegeman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV