Max Verstappen belandt in grindbak tijdens testrit in Barcelona

Max Verstappen belandt in grindbak tijdens testrit in Barcelona

Max Verstappen belandt in grindbak tijdens testrit in Barcelona De teams van de Formule 1 zijn momenteel volop bezig met het testen van hun auto's. Op het circuit van Barcelona is het asfalt echter nog aan de koude kant, waardoor de bolides weinig grip hebben. Max Verstappen was hier één van de slachtoffers van: zijn auto belandde in de grindbak en moest worden afgevoerd met een takelwagen. Bekijk de beelden van Max Verstappen in de grindbak hierboven. Schattige beelden: Jonge fan spreekt Max Verstappen aan bij Formule 1 Bekijk deze video » Formule 1: Eerste wintertest zit erop, Red Bull goed uit de startblokken Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen belandt in grindbak tijdens testrit in Barcelona

De teams van de Formule 1 zijn momenteel volop bezig met het testen van hun auto's. Op het circuit van Barcelona is het asfalt echter nog aan de koude kant, waardoor de bolides weinig grip hebben. Max Verstappen was hier één van de slachtoffers van: zijn auto belandde in de grindbak en moest worden afgevoerd met een takelwagen.

Bekijk de beelden van Max Verstappen in de grindbak hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen belandt in grindbak tijdens testrit in Barcelona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV