Mattie & Marieke schieten afgewezen Boer zoekt vrouw-boer te hulp

Mattie & Marieke schieten afgewezen Boer zoekt vrouw-boer te hulp

Het programma Boer zoekt vrouw heeft al veel boeren uit de brand geholpen, maar er blijven ook altijd een aantal ongelukkigen over die de liefde van hun leven niet vinden. Eén van die boeren, Nico, krijgt hulp van Q Music-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga.

Afgewezen
Melkveehouder Nico had een brief naar Annemiek geschreven, maar hij was één van de ruim zeshonderd briefschrijvers voor de jonge schone. Uiteindelijk werd hij niet gekozen - waarschijnlijk omdat hij zelf ook een bedrijf heeft, iets wat Annemiek niet wilde. En dan blijkt ook nog dat Nico ook al eens is opgegeven, maar niet werd geselecteerd door de makers van het programma. Door mee te doen aan een belspelletje van Q Music lijkt hij alsnog zijn grote liefde te ontmoeten.

Bekijk het fragment uit de Ochtendshow van Mattie en Marieke hieronder.

Mattie & Marieke schieten afgewezen Boer zoekt vrouw-boer te hulp Het programma Boer zoekt vrouw heeft al veel boeren uit de brand geholpen, maar er blijven ook altijd een aantal ongelukkigen over die de liefde van hun leven niet vinden. Eén van die boeren, Nico, krijgt hulp van Q Music-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga. Boer zoekt Vrouw 2020: overzicht boeren Bekijk deze video » AfgewezenMelkveehouder Nico had een brief naar Annemiek geschreven, maar hij was één van de ruim zeshonderd briefschrijvers voor de jonge schone. Uiteindelijk werd hij niet gekozen - waarschijnlijk omdat hij zelf ook een bedrijf heeft, iets wat Annemiek niet wilde. En dan blijkt ook nog dat Nico ook al eens is opgegeven, maar niet werd geselecteerd door de makers van het programma. Door mee te doen aan een belspelletje van Q Music lijkt hij alsnog zijn grote liefde te ontmoeten. Bekijk het fragment uit de Ochtendshow van Mattie en Marieke hieronder.
BZV :
Mattie & Marieke schieten afgewezen Boer zoekt vrouw-boer te hulp
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mattie & Marieke schieten afgewezen Boer zoekt vrouw-boer te hulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV