Video: Tadej Pogacar wint vijfde etappe UAE Tour op de streep

Video: Tadej Pogacar wint vijfde etappe UAE Tour op de streep

Video: Tadej Pogacar wint vijfde etappe UAE Tour op de streep Het Sloveense wielertalent Tadej Pogacar heeft op fraaie wijze de vijfde etappe van de UAE Tour gewonnen door op de streep de Kazach Aleksej Lutsenko te verslaan. In de bergachtige etappe kwamen de twee vrijwel gelijk over de finish, maar Pogacar duwde zijn wiel net iets eerder over de lijn. Bekijk in de video hierboven hoe Tadej Pogacar de vijfde etappe van de UAE Tour wint. Zien: Adam Yates wint derde etappe UAE Tour Bekijk deze video » Dylan Groenewegen wint etappe 4 van UAE Tour: bekijk laatste kilometers Bekijk deze video »
Wielrennen :
Video: Tadej Pogacar wint vijfde etappe UAE Tour op de streep

Het Sloveense wielertalent Tadej Pogacar heeft op fraaie wijze de vijfde etappe van de UAE Tour gewonnen door op de streep de Kazach Aleksej Lutsenko te verslaan. In de bergachtige etappe kwamen de twee vrijwel gelijk over de finish, maar Pogacar duwde zijn wiel net iets eerder over de lijn.

Bekijk in de video hierboven hoe Tadej Pogacar de vijfde etappe van de UAE Tour wint.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Tadej Pogacar wint vijfde etappe UAE Tour op de streep of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV