Better Call Saul seizoen 5: Bob Odenkirk weet niet wat er gaat gebeuren

Better Call Saul seizoen 5: Bob Odenkirk weet niet wat er gaat gebeuren

Acteur Bob Odenkirk is te gast bij Jimmy Kimmel, onder meer om te vertellen over het gloednieuwe, vijfde seizoen van Better Call Saul. Volgens Kimmel weten we al ongeveer wat er gaat gebeuren, omdat de serie zich afspeelt vóór het begin van Breaking Bad. Dat betwijfelt Odenkirk echter ten zeerste.

<em>Better Call Saul</em> seizoen 5: Bob Odenkirk weet niet wat er gaat gebeuren Acteur Bob Odenkirk is te gast bij Jimmy Kimmel, onder meer om te vertellen over het gloednieuwe, vijfde seizoen van Better Call Saul. Volgens Kimmel weten we al ongeveer wat er gaat gebeuren, omdat de serie zich afspeelt vóór het begin van Breaking Bad. Dat betwijfelt Odenkirk echter ten zeerste. Verdwenen van de middelbare schoolVolgens de hoofdrolspeler van Better Call Saul willen de makers je altijd op het verkeerde been zetten. Maar uiteraard heeft Odenkirk, net als elke talkshowgast, ook weer een paar sappige verhalen te vertellen. Zo verdween hij op zijn zestiende van de middelbare school om naar de universiteit te gaan; iets dat verbazingwekkend genoeg werd goedgekeurd door de beide scholen. Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Bob Odenkirk hierboven. De eerste twee afleveringen van het vijfde seizoen van Better Call Saul zijn vanaf nu te zien op Netflix. De overige afleveringen verschijnen vanaf dinsdag 3 maart wekelijks op Netflix. Better Call Saul seizoen 5 start op 23 februari 2020 Bekijk deze video »
Entertainment :
Better Call Saul seizoen 5: Bob Odenkirk weet niet wat er gaat gebeuren

Verdwenen van de middelbare school
Volgens de hoofdrolspeler van Better Call Saul willen de makers je altijd op het verkeerde been zetten. Maar uiteraard heeft Odenkirk, net als elke talkshowgast, ook weer een paar sappige verhalen te vertellen. Zo verdween hij op zijn zestiende van de middelbare school om naar de universiteit te gaan; iets dat verbazingwekkend genoeg werd goedgekeurd door de beide scholen.

Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Bob Odenkirk hierboven. De eerste twee afleveringen van het vijfde seizoen van Better Call Saul zijn vanaf nu te zien op Netflix. De overige afleveringen verschijnen vanaf dinsdag 3 maart wekelijks op Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Better Call Saul seizoen 5: Bob Odenkirk weet niet wat er gaat gebeuren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV