Vertrekken Lionel Messi en Cristiano Ronaldo naar de club van David Beckham?

Vertrekken Lionel Messi en Cristiano Ronaldo naar de club van David Beckham?

De Britse voetballegende David Beckham, die furore maakte bij clubs als Manchester United en Real Madrid, is inmiddels al een aantal jaar eigenaar van Inter Miami CF, een Amerikaanse voetbalclub. In een gesprek met Jimmy Fallon hint hij op de komst van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Amerikaanse competitie
De vraag is echter of de voetbalsterren een vertrek naar de Amerikaanse competitie, de MLS, wel zien zitten. Volgens Beckham zijn er echter veel mogelijkheden in Miami: "Veel spelers hebben contact met ons gezocht omdat ze misschien voor ons willen spelen." Hij beaamt dat hij zeker zal proberen Messi en Ronaldo te halen als die kans zich voordoet.

Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met David Beckham hieronder.

Vertrekken <em>Lionel Messi</em> en Cristiano Ronaldo naar de club van <em>David Beckham</em>? De Britse voetballegende David Beckham, die furore maakte bij clubs als Manchester United en Real Madrid, is inmiddels al een aantal jaar eigenaar van Inter Miami CF, een Amerikaanse voetbalclub. In een gesprek met Jimmy Fallon hint hij op de komst van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Wim Kieft over Lionel Messi: 'Die gaat nog wel even door' Bekijk deze video » Amerikaanse competitieDe vraag is echter of de voetbalsterren een vertrek naar de Amerikaanse competitie, de MLS, wel zien zitten. Volgens Beckham zijn er echter veel mogelijkheden in Miami: "Veel spelers hebben contact met ons gezocht omdat ze misschien voor ons willen spelen." Hij beaamt dat hij zeker zal proberen Messi en Ronaldo te halen als die kans zich voordoet. Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met David Beckham hieronder.
Voetbal :
Vertrekken Lionel Messi en Cristiano Ronaldo naar de club van David Beckham?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vertrekken Lionel Messi en Cristiano Ronaldo naar de club van David Beckham? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen