Exclusieve beelden: kijkje in drugslab van de politie

Exclusieve beelden: kijkje in drugslab van de politie

Exclusieve beelden: kijkje in drugslab van de politie De politie rolt tegenwoordig het ene na het andere drugslab op, maar waarom slagen ze daar zo goed in? Dat hebben ze deels te danken aan de 'oefendrugslaboratoria' de politie zelf opzet. Daar leren de agenten hoe ze een lab kunnen herkennen, op welke geuren ze moeten letten en hoe de maakprocessen van drugs werken. Bekijk hierboven de exclusieve beelden in een drugslab van de politie. The Cocaine Trail: Bekijk eerste beelden van heftige nieuwe docuserie Bekijk deze video » NOS Stories: steeds meer drugslabs opgespoord door de politie Bekijk deze video »
Misdaad :
Exclusieve beelden: kijkje in drugslab van de politie

De politie rolt tegenwoordig het ene na het andere drugslab op, maar waarom slagen ze daar zo goed in? Dat hebben ze deels te danken aan de 'oefendrugslaboratoria' de politie zelf opzet. Daar leren de agenten hoe ze een lab kunnen herkennen, op welke geuren ze moeten letten en hoe de maakprocessen van drugs werken.

Bekijk hierboven de exclusieve beelden in een drugslab van de politie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Exclusieve beelden: kijkje in drugslab van de politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV