Marco van Basten geeft Ajax weinig kans tegen Getafe

Marco van Basten geeft Ajax weinig kans tegen Getafe

<em>Marco van Basten</em> geeft Ajax weinig kans tegen Getafe Vanavond (27 februari) staat de return van Ajax - Getafe op het programma. De heenwedstrijd ging voor de Amsterdammers met 2-0 verloren en dus wordt het nog een hele kluif om door te gaan in de Europa League. Dat denkt ook Marco van Basten: "Ik heb er een hard hoofd in." Presentator Jan Joost van Gangelen denkt ook dat het "ronduit verschrikkelijk" wordt. Bekijk het gesprek met Marco van Basten en Jan Joost van Gangelen hierboven. Samenvatting Getafe - Ajax (Europa League) Bekijk deze video » Johan Derksen verwacht winst van Ajax tegen Getafe: "Elftal van niks" Bekijk deze video »
Voetbal :
Marco van Basten geeft Ajax weinig kans tegen Getafe

Vanavond (27 februari) staat de return van Ajax - Getafe op het programma. De heenwedstrijd ging voor de Amsterdammers met 2-0 verloren en dus wordt het nog een hele kluif om door te gaan in de Europa League. Dat denkt ook Marco van Basten: "Ik heb er een hard hoofd in." Presentator Jan Joost van Gangelen denkt ook dat het "ronduit verschrikkelijk" wordt.

Bekijk het gesprek met Marco van Basten en Jan Joost van Gangelen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco van Basten geeft Ajax weinig kans tegen Getafe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen