André Hazes is weer samen met Monique Westenberg: "Voor altijd de jouwe"

André Hazes is weer samen met Monique Westenberg: "Voor altijd de jouwe"

Het zat er al aan te komen, maar André Hazes heeft vandaag officieel bevestigd dat hij weer samen is met zijn ex Monique Westenberg. In een suikerzoete Instagram-post citeert hij uit het nummer 'Faithfully' van Journey: "I'm forever yours".

Bridget Maasland
Zo'n anderhalve week kwam naar buiten dat de kortstondige, maar stormachtige relatie van Hazes met Bridget Maasland weer ten einde is. Direct volgden er speculaties over een mogelijke hereniging met Westenberg, maar bevestiging kwam er nog niet. Die is er nu wél.

Bekijk hieronder een video over de breuk van André Hazes en Bridget Maasland.

André Hazes is weer samen met Monique Westenberg: "Voor altijd de jouwe" Het zat er al aan te komen, maar André Hazes heeft vandaag officieel bevestigd dat hij weer samen is met zijn ex Monique Westenberg. In een suikerzoete Instagram-post citeert hij uit het nummer 'Faithfully' van Journey: "I'm forever yours". Bridget MaaslandZo'n anderhalve week kwam naar buiten dat de kortstondige, maar stormachtige relatie van Hazes met Bridget Maasland weer ten einde is. Direct volgden er speculaties over een mogelijke hereniging met Westenberg, maar bevestiging kwam er nog niet. Die is er nu wél. Bekijk hieronder een video over de breuk van André Hazes en Bridget Maasland.
Gossip :
André Hazes is weer samen met Monique Westenberg: "Voor altijd de jouwe"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes is weer samen met Monique Westenberg: "Voor altijd de jouwe" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV