Mr. Frank Visser doet uitspraak: Bomen zorgen voor ellende met de buren

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Bomen zorgen voor ellende met de buren

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Bomen zorgen voor ellende met de buren Bij Mr. Frank Visser liepen de gemoederen hoog op tussen de buren vanwege de zooi die van de bomen kwam. De afscheiding begon ook nog eens te rotten. Dat zorgt erg nare geuren en een hoop irritatie. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Ik was al bang dat ze mr. Frank Visser zouden uitnodigen" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Ik hoor nu voor het eerst dat ze hier last van hebben' Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser doet uitspraak: Bomen zorgen voor ellende met de buren

Bij Mr. Frank Visser liepen de gemoederen hoog op tussen de buren vanwege de zooi die van de bomen kwam. De afscheiding begon ook nog eens te rotten. Dat zorgt erg nare geuren en een hoop irritatie.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak: Bomen zorgen voor ellende met de buren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV