DWDD: Connectie tussen bacterie en darmkanker aangetoond

DWDD: Connectie tussen bacterie en darmkanker aangetoond

DWDD: Connectie tussen bacterie en darmkanker aangetoond Bij een baanbrekend onderzoek is het verband tussen kanker en een bacterie aangetoond. Het onderzoek werd gepubliceerd in Nature. Bij De Wereld Draait Door vertellen Hans Clevers en Ruben van Boxtel over het onderzoek. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Liefde tussen André van Duin en Martin Elferink spatte er altijd vanaf Bekijk deze video » DWDD gemist? 'Kanker wordt een chronische ziekte' Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Connectie tussen bacterie en darmkanker aangetoond

Bij een baanbrekend onderzoek is het verband tussen kanker en een bacterie aangetoond. Het onderzoek werd gepubliceerd in Nature. Bij De Wereld Draait Door vertellen Hans Clevers en Ruben van Boxtel over het onderzoek.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Connectie tussen bacterie en darmkanker aangetoond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV