Michael Smith gooit 9-darter in Premier League-wedstrijd tegen Daryl Gurney

Michael Smith gooit 9-darter in Premier League-wedstrijd tegen Daryl Gurney

Voor het eerst in zo'n drie jaar tijd is er weer een negendarter gegooid in de Premier League Darts. Het is Michael Smith die het doet in de wedstrijd tegen Daryl Gurney. Het publiek in Dublin wordt gek.

Michael Smith gooit 9-darter in Premier League-wedstrijd tegen Daryl Gurney Voor het eerst in zo'n drie jaar tijd is er weer een negendarter gegooid in de Premier League Darts. Het is Michael Smith die het doet in de wedstrijd tegen Daryl Gurney. Het publiek in Dublin wordt gek. Achtste keerBully Boy produceert hiermee de achtste darter uit de geschiedenis van de Premier League, de dartcompetitie over zeventien weken. In totaal doen er negen spelers mee aan de competitie en spelen een aantal contenders voor de eer. Michael van Gerwen is de enige Nederlandse speler in de competitie. Bekijk de negendarter van Michael Smith hierboven. Peter Wright wint finale Masters van Smith: bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Michael van Gerwen onderuit tegen Aspinall: bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Darts :
Michael Smith gooit 9-darter in Premier League-wedstrijd tegen Daryl Gurney

Achtste keer
Bully Boy produceert hiermee de achtste darter uit de geschiedenis van de Premier League, de dartcompetitie over zeventien weken. In totaal doen er negen spelers mee aan de competitie en spelen een aantal contenders voor de eer. Michael van Gerwen is de enige Nederlandse speler in de competitie.

Bekijk de negendarter van Michael Smith hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michael Smith gooit 9-darter in Premier League-wedstrijd tegen Daryl Gurney of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV