Eerste Nederlandse coronapatiënt op live-tv bekendgemaakt

Eerste Nederlandse coronapatiënt op live-tv bekendgemaakt

Eerste Nederlandse coronapatiënt op live-tv bekendgemaakt Het coronavirus is bij een patiënt in Nederland vastgesteld. Dit maakte minister Bruins bekend tijdens een live-uitzending van de NOS. Met labonderzoek is de diagnose bevestigd. De GGD is inmiddels gestart met een contactonderzoek. PatiëntDe patiënt is momenteel geïsoleerd. Waarschijnlijk is het virus opgelopen in Lombardije (Italië), waar de patiënt kortgeleden verbleef. De man ligt in een Tilburgs ziekenhuis. Andere landenAfgelopen week werd het virus al bij een Duitser vastgesteld. Hij verbleef een tijdje in Nederland. Het virus heeft zich inmiddels in veel Europese landen verspreid. Onder andere Italië, Frankrijk en België hebben patiënten met het coronavirus. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: Noord-Ierland bevestigd eerste coronavirus-besmetting Bekijk deze video » VIDEO: Eerste patiënt met coronavirus in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Eerste Nederlandse coronapatiënt op live-tv bekendgemaakt

Het coronavirus is bij een patiënt in Nederland vastgesteld. Dit maakte minister Bruins bekend tijdens een live-uitzending van de NOS. Met labonderzoek is de diagnose bevestigd. De GGD is inmiddels gestart met een contactonderzoek.

Patiënt
De patiënt is momenteel geïsoleerd. Waarschijnlijk is het virus opgelopen in Lombardije (Italië), waar de patiënt kortgeleden verbleef. De man ligt in een Tilburgs ziekenhuis.

Andere landen
Afgelopen week werd het virus al bij een Duitser vastgesteld. Hij verbleef een tijdje in Nederland. Het virus heeft zich inmiddels in veel Europese landen verspreid. Onder andere Italië, Frankrijk en België hebben patiënten met het coronavirus.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste Nederlandse coronapatiënt op live-tv bekendgemaakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV