Op1: Joris van Poppel in Tilburg: 'Het gaat relatief goed met de patiënt'

Op1: Joris van Poppel in Tilburg: 'Het gaat relatief goed met de patiënt'

Op1: Joris van Poppel in Tilburg: 'Het gaat relatief goed met de patiënt' Joris van Poppel is in Tilbug voor de NOS om verslag te doen over de eerste Nederlandse patiënt met het coronavirus. Hij vertelt hoe het gaat met de patiënt. ,,Het gaat relatief goed", zegt hij. Inimddels wordt er een groot contactonderzoek gedaan door de GGD. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. VIDEO: Eerste patiënt met coronavirus in Nederland Bekijk deze video » Eerste Nederlandse coronapatiënt op live-tv bekendgemaakt Bekijk deze video »
Nieuws :
Op1: Joris van Poppel in Tilburg: 'Het gaat relatief goed met de patiënt'

Joris van Poppel is in Tilbug voor de NOS om verslag te doen over de eerste Nederlandse patiënt met het coronavirus. Hij vertelt hoe het gaat met de patiënt. ,,Het gaat relatief goed", zegt hij. Inimddels wordt er een groot contactonderzoek gedaan door de GGD.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Joris van Poppel in Tilburg: 'Het gaat relatief goed met de patiënt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV