Op1: Jetske van der Schaar over zeldzaam Alzheimergen

Op1: Jetske van der Schaar over zeldzaam Alzheimergen

<em>Op1:</em> Jetske van der Schaar over zeldzaam Alzheimergen De 39-jarige Jetske van der Schaar draagt een zeldzaam Alzheimergen. Hierdoor krijgt ze rond haar 50e de ziekte. Eerst mocht ze niet meedoen vanwege haar jonge leeftijd, maar nu wel. Het is volgens velen een doorbraak. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Minister van Volksgezondheid reageert op coronavirus: "Het is een reëel risico" Bekijk deze video » Op1: Pieter Waterdrinker over Rusland-documentaire Rusland en de MH17 Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Jetske van der Schaar over zeldzaam Alzheimergen

De 39-jarige Jetske van der Schaar draagt een zeldzaam Alzheimergen. Hierdoor krijgt ze rond haar 50e de ziekte. Eerst mocht ze niet meedoen vanwege haar jonge leeftijd, maar nu wel. Het is volgens velen een doorbraak.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jetske van der Schaar over zeldzaam Alzheimergen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV