Mr. Frank Visser doet uitspraak: Boom van buurman brengt Esmeralda veel ergernis

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Boom van buurman brengt Esmeralda veel ergernis

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Boom van buurman brengt Esmeralda veel ergernis Willem en Esmeralda hebben al jaren last van de boom van de buurman. De boom blokkeert niet alleen de zon maar geeft ook een hoop rotzooi. Rommel in de tuinAl dat geklaag doet de buurman niks maar de aanwezigheid van mr. Frank Visser brengt daar verandering in. Bekijk in de video hierboven watvoor rommel de boom van de buurman brengt in Willem en Esmeralda hun tuin. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Ik was al bang dat ze mr. Frank Visser zouden uitnodigen" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Ik hoor nu voor het eerst dat ze hier last van hebben' Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser doet uitspraak: Boom van buurman brengt Esmeralda veel ergernis

Willem en Esmeralda hebben al jaren last van de boom van de buurman. De boom blokkeert niet alleen de zon maar geeft ook een hoop rotzooi.

Rommel in de tuin
Al dat geklaag doet de buurman niks maar de aanwezigheid van mr. Frank Visser brengt daar verandering in. Bekijk in de video hierboven watvoor rommel de boom van de buurman brengt in Willem en Esmeralda hun tuin.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak: Boom van buurman brengt Esmeralda veel ergernis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV