Finale The Voice: Stef blikt vooruit

Finale The Voice: Stef blikt vooruit

Finale The Voice: Stef blikt vooruit Vrijdagavond is de grote finale van The Voice of Holland te zien op RTL4. Stef Classens is een van de vier finalisten en blikt alvast vooruit op de spannende avond: "Ik ben nu in een hotelkamer en morgen is de grote finale. Daar heb ik superveel zin in. Hopelijk gaan jullie het leuk vinden", aldus de zanger. Bekijk zijn hele bericht hierboven. De finale van The Voice of Holland is vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook The Voice: Bekijk het optreden van Stef Classens (Halve Finale) Bekijk deze video » Nieuwe Voice-rel: Martijn Krabbé probeert Anouk de mond te snoeren Bekijk deze video »
TV :
Finale The Voice: Stef blikt vooruit

Vrijdagavond is de grote finale van The Voice of Holland te zien op RTL4. Stef Classens is een van de vier finalisten en blikt alvast vooruit op de spannende avond: "Ik ben nu in een hotelkamer en morgen is de grote finale. Daar heb ik superveel zin in. Hopelijk gaan jullie het leuk vinden", aldus de zanger. Bekijk zijn hele bericht hierboven.

De finale van The Voice of Holland is vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale The Voice: Stef blikt vooruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV