Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg"

Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg"

Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg" In Amsterdam is vannacht een vrouw met het Coronavirus gediagnosticeerd en direct in isolatie geplaatst, waar ze wordt behandeld. Het is de tweede besmetting in Nederland maar er bestaat geen link met de besmette patiënt in Tilburg. De GGD Amsterdam is direct begonnen met het contactonderzoek. Bekijk een video, die het RIVM over deze besmetting maakte, hierboven. Bekijk ook Eerste Nederlandse coronapatiënt op live-tv bekendgemaakt Bekijk deze video » Burgemeester Tilburg: "Coronapatiënt is aanspreekbaar" Bekijk deze video »
Nieuws :
Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg"

In Amsterdam is vannacht een vrouw met het Coronavirus gediagnosticeerd en direct in isolatie geplaatst, waar ze wordt behandeld. Het is de tweede besmetting in Nederland maar er bestaat geen link met de besmette patiënt in Tilburg. De GGD Amsterdam is direct begonnen met het contactonderzoek. Bekijk een video, die het RIVM over deze besmetting maakte, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV