LIVE: persconferentie Coronavirus in Nederland

LIVE: persconferentie Coronavirus in Nederland

Kijk hier LIVE naar de persconferentie van donderdag 12 maart van Mark Rutte en het RIVM.

Om 12:30 uur zal er een persconferentie plaatsvinden van de gemeente Tilburg, vanwege de uitbraak van het Coronavirus in de Brabantse stad. Ook het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en de GGD zullen hierbij aanwezig zijn. De NOS doet LIVE verslag, bekijk de beelden hierboven.

Amsterdam
Ook in Amsterdam is het virus inmiddels opgedoken: een vrouw uit Diemen is besmet geraakt. Vanwege de uitbraak in Nederland is een crisisnummer opengesteld, dat is 0800-1351.

LIVE: persconferentie Coronavirus in Nederland Kijk hier LIVE naar de persconferentie van donderdag 12 maart van Mark Rutte en het RIVM. Om 12:30 uur zal er een persconferentie plaatsvinden van de gemeente Tilburg, vanwege de uitbraak van het Coronavirus in de Brabantse stad. Ook het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en de GGD zullen hierbij aanwezig zijn. De NOS doet LIVE verslag, bekijk de beelden hierboven. AmsterdamOok in Amsterdam is het virus inmiddels opgedoken: een vrouw uit Diemen is besmet geraakt. Vanwege de uitbraak in Nederland is een crisisnummer opengesteld, dat is 0800-1351. Bekijk ook Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg" Bekijk deze video »
Live :
LIVE: persconferentie Coronavirus in Nederland
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LIVE: persconferentie Coronavirus in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV