Buurman besmette coronapatiënt: "Niets gehoord van GGD, ik vind het slecht"

Buurman besmette coronapatiënt: "Niets gehoord van GGD, ik vind het slecht"

Buurman besmette coronapatiënt: "Niets gehoord van GGD, ik vind het slecht" De buurman van de besmette coronapatiënt in Loon op Zand is enorm geschrokken: "Het is wel heel erg dichtbij gekomen nu." Kritiek op GGDHij heeft geen carnaval met zijn buurman gevierd maar zag hem nog wel deze week: "Ik zag hem in de auto voorbij rijden." Peter, zoals de buurman heet, heeft nog niets gehoord van de GGD, die bezig zijn met een contactonderzoek: "Ik heb niks gehoord terwijl ik strak tegenaan de patiënt woon. Ik vind het slecht. Ze hadden minimaal even langs kunnen komen om te checken." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Michella Kox: "Ik denk dat ik Corona heb" Bekijk deze video » Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg" Bekijk deze video » Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Buurman besmette coronapatiënt: "Niets gehoord van GGD, ik vind het slecht"

De buurman van de besmette coronapatiënt in Loon op Zand is enorm geschrokken: "Het is wel heel erg dichtbij gekomen nu."

Kritiek op GGD
Hij heeft geen carnaval met zijn buurman gevierd maar zag hem nog wel deze week: "Ik zag hem in de auto voorbij rijden." Peter, zoals de buurman heet, heeft nog niets gehoord van de GGD, die bezig zijn met een contactonderzoek: "Ik heb niks gehoord terwijl ik strak tegenaan de patiënt woon. Ik vind het slecht. Ze hadden minimaal even langs kunnen komen om te checken." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buurman besmette coronapatiënt: "Niets gehoord van GGD, ik vind het slecht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV