Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk

Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk

Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk Een vaccin tegen het coronavirus laat nog wel even op zich wachten en dus is het onduidelijk hoelang het virus zal aanhouden in de diverse landen. Kunnen we deze zomer wel op vakantie naar andere landen? Ad Osterhaus vertelt erover bij WNL. Is het een kwestie van een paar weken of loopt de coronacrisis door tot ver in de zomer? Ad Osterhaus zegt bij WNL dat virussen meestal het meest voorkomen in de winter en dat er zomer's nauwelijk virussen optreden. Hopelijk is het coronavirus in de zomer van 2020 verdwenen. Bekijk het hele WNL-interview over het coronavirus hierboven. Bekijk ook Michella Kox: "Ik denk dat ik Corona heb" Bekijk deze video » Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg" Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk

Een vaccin tegen het coronavirus laat nog wel even op zich wachten en dus is het onduidelijk hoelang het virus zal aanhouden in de diverse landen. Kunnen we deze zomer wel op vakantie naar andere landen? Ad Osterhaus vertelt erover bij WNL.

Is het een kwestie van een paar weken of loopt de coronacrisis door tot ver in de zomer? Ad Osterhaus zegt bij WNL dat virussen meestal het meest voorkomen in de winter en dat er zomer's nauwelijk virussen optreden. Hopelijk is het coronavirus in de zomer van 2020 verdwenen.

Bekijk het hele WNL-interview over het coronavirus hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV