Zien: Chantal Janzen gaat los in de sportschool

Zien: Chantal Janzen gaat los in de sportschool

Chantal Janzen is druk in de weer in de sportschool. Regelmatig laat ze aan haar Instagram volgers weten dat ze goed bezig is: "Ben deze week dus weer begonnen met sporten", schrijft ze bij de onderstaande video.

Strak voor het Songfestival
Eerder liet ze haar 'frappante sportoutfit' zien in een video. Wellicht is Chantal hard bezig om nog strakker in haar vel te zitten voor haar presentatieklus tijdens Eurovisie Sonfestival 2020 in RAI Amsterdam.

Inzending Nederland
De Nederlandse inzending van Jeangu Macrooy gaan we woensdag 4 maart voor het eerst horen, dit meldt AVROTROS. Jeangu zal het lied op 5 maart live bij De Wereld Draait Door zingen.

Bekijk hieronder de beelden van Chantal Janzen in de sportschool.

Zien: Chantal Janzen gaat los in de sportschool Chantal Janzen is druk in de weer in de sportschool. Regelmatig laat ze aan haar Instagram volgers weten dat ze goed bezig is: "Ben deze week dus weer begonnen met sporten", schrijft ze bij de onderstaande video. Strak voor het SongfestivalEerder liet ze haar 'frappante sportoutfit' zien in een video. Wellicht is Chantal hard bezig om nog strakker in haar vel te zitten voor haar presentatieklus tijdens Eurovisie Sonfestival 2020 in RAI Amsterdam. Inzending NederlandDe Nederlandse inzending van Jeangu Macrooy gaan we woensdag 4 maart voor het eerst horen, dit meldt AVROTROS. Jeangu zal het lied op 5 maart live bij De Wereld Draait Door zingen. Hilarische video: Chantal Janzen’s typetje Selfy waarschuwt voor 'de Korona' Bekijk deze video » Schattig: Chantal Janzen brengt haar Bobby een beetje muzieksmaak bij Bekijk deze video » Bekijk hieronder de beelden van Chantal Janzen in de sportschool.
Entertainment :
Zien: Chantal Janzen gaat los in de sportschool
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chantal Janzen gaat los in de sportschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV