Video: eerste Britse coronavirus-patiënt overleden

Video: eerste Britse coronavirus-patiënt overleden

Video: eerste Britse coronavirus-patiënt overleden In Nederland zijn inmiddels ook twee mensen gediagnosticeerd met het coronavirus. Het dreigt een wereldwijde epidemie te worden, want vandaag werd bekend dat het virus ook het eerste Britse leven heeft geëist: een passagier van het Diamond Princess cruiseschip is aan het coronavirus overleden. Bekijk hierboven het moment waarop Britse nieuwslezers het nieuws bekend maken. Michella Kox: "Ik denk dat ik Corona heb" Bekijk deze video » Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: eerste Britse coronavirus-patiënt overleden

In Nederland zijn inmiddels ook twee mensen gediagnosticeerd met het coronavirus. Het dreigt een wereldwijde epidemie te worden, want vandaag werd bekend dat het virus ook het eerste Britse leven heeft geëist: een passagier van het Diamond Princess cruiseschip is aan het coronavirus overleden.

Bekijk hierboven het moment waarop Britse nieuwslezers het nieuws bekend maken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: eerste Britse coronavirus-patiënt overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV