Hart van Nederland-video: "Het gaat goed met eerste Nederlandse coronapatiënt"

Hart van Nederland-video: "Het gaat goed met eerste Nederlandse coronapatiënt"

Hart van Nederland-video: "Het gaat goed met eerste Nederlandse coronapatiënt" Met hoopvolle woorden opende burgemeester Theo Weterings van Tilburg de persconferentie vrijdagmiddag. Mogelijk mag de 56-jarige coronapatiënt uit Loon op Zand op korte termijn alweer naar huis: "Het gaat goed met de patiënt." "Goed gehandeld"De besmette man moet thuis in quarantaine, afgescheiden van andere familieleden. Volgens de burgemeester van Tilburg heeft de patiënt goed gehandeld: “Bij verschijnselen die mogelijk duiden op coronavirus heeft hij contact opgenomen met de huisarts. Toen is hij onderzocht en opgenomen in het ziekenhuis”, vertelt Weterings. Geen reden voor ongerustheid"Duidelijk is dat de patiënt, die in een Tilburgs ziekenhuis ligt, niet besmettelijk was tijdens carnaval. Hij vierde carnaval en de vrees was dat hij tijdens dat feest andere mensen had besmet. De burgemeester gaf aan dat er geen reden is tot ongerustheid", laat Hart van Nederland weten. Bekijk hierboven de persconferentie over de eerste Nederlandse coronapatiënt. Bekijk ook Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk Bekijk deze video » Leo Alkemade zat in Tilburg tijdens corona-nieuws: "300 groepsapps ontvangen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland-video: "Het gaat goed met eerste Nederlandse coronapatiënt"

Met hoopvolle woorden opende burgemeester Theo Weterings van Tilburg de persconferentie vrijdagmiddag. Mogelijk mag de 56-jarige coronapatiënt uit Loon op Zand op korte termijn alweer naar huis: "Het gaat goed met de patiënt."

"Goed gehandeld"
De besmette man moet thuis in quarantaine, afgescheiden van andere familieleden. Volgens de burgemeester van Tilburg heeft de patiënt goed gehandeld: “Bij verschijnselen die mogelijk duiden op coronavirus heeft hij contact opgenomen met de huisarts. Toen is hij onderzocht en opgenomen in het ziekenhuis”, vertelt Weterings.

Geen reden voor ongerustheid
"Duidelijk is dat de patiënt, die in een Tilburgs ziekenhuis ligt, niet besmettelijk was tijdens carnaval. Hij vierde carnaval en de vrees was dat hij tijdens dat feest andere mensen had besmet. De burgemeester gaf aan dat er geen reden is tot ongerustheid", laat Hart van Nederland weten.

Bekijk hierboven de persconferentie over de eerste Nederlandse coronapatiënt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland-video: "Het gaat goed met eerste Nederlandse coronapatiënt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV