De Sekszusjes maken taboedoorbrekende aflevering over anale seks

De Sekszusjes maken taboedoorbrekende aflevering over anale seks

<em>De Sekszusjes</em> maken taboedoorbrekende aflevering over anale seks Het nieuwe seizoen van de populaire VPRO-serie De Sekszusjes is sinds 7 februari weer op Youtube te vinden. Krista en Marcelle Arriëns gaan verder met het maken van hun baanbrekende serie over seks en alles daaromheen. Aflevering 4: Anale seksZo bezoeken ze o.a. de spoedeisende hulp waar Dokter Steef ze alles vertelt over objecten uit anussen en delen twee experts hun tips en tricks om anale seks zo goed mogelijk te doen. Bekijk alles in de video hierboven. Meer video's van De Sekszusjes? De Sekszusjes zijn iedere vrijdag te zien met een gloednieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van het NPO3. Mijn seks is stuk Bekijk deze video » De Sekszusjes zijn te gast bij Jinek: ''Ouders moeten meer met kinderen over seks praten'' Bekijk deze video » Sex Education: Lize Korpershoek deelt acht waardevolle sekslessen Bekijk deze video »
Entertainment :
De Sekszusjes maken taboedoorbrekende aflevering over anale seks

Het nieuwe seizoen van de populaire VPRO-serie De Sekszusjes is sinds 7 februari weer op Youtube te vinden. Krista en Marcelle Arriëns gaan verder met het maken van hun baanbrekende serie over seks en alles daaromheen.

Aflevering 4: Anale seks
Zo bezoeken ze o.a. de spoedeisende hulp waar Dokter Steef ze alles vertelt over objecten uit anussen en delen twee experts hun tips en tricks om anale seks zo goed mogelijk te doen. Bekijk alles in de video hierboven.

Meer video's van De Sekszusjes? De Sekszusjes zijn iedere vrijdag te zien met een gloednieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van het NPO3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Sekszusjes maken taboedoorbrekende aflevering over anale seks of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV