Nienke Plas komt met nieuwe single Andere Lobi, bekijk de videoclip hier

Nienke Plas komt met nieuwe single Andere Lobi, bekijk de videoclip hier

Nienke Plas komt met nieuwe single Andere Lobi, bekijk de videoclip hier Nienke Plas deed enkele maanden geleden mee aan het tv-programma The Masked Singer, dat een enorme kijkcijferhit was. Daarin liet ze horen uitstekend te kunnen zingen. EP Lucky Nr. 7Daarnaast is Nienke Plas elke maandag en donderdag met een nieuwe video te zien op haar YouTube-kanaal. Nienke Plas lijkt haar zangtalent meer onder de aandacht te willen brengen, want ze brengt de EP Lucky Nr. 7 uit, waarin ze openhartig zingt over haar exen en verloofde Resley. Het eerste nummer van de zeven is Andere Lobi. __Beluister het nummer Andere Lobi van Nienke Plas in de videoclip hierboven.
Muziek :
Nienke Plas komt met nieuwe single Andere Lobi, bekijk de videoclip hier

Nienke Plas deed enkele maanden geleden mee aan het tv-programma The Masked Singer, dat een enorme kijkcijferhit was. Daarin liet ze horen uitstekend te kunnen zingen.

EP Lucky Nr. 7
Daarnaast is Nienke Plas elke maandag en donderdag met een nieuwe video te zien op haar YouTube-kanaal. Nienke Plas lijkt haar zangtalent meer onder de aandacht te willen brengen, want ze brengt de EP Lucky Nr. 7 uit, waarin ze openhartig zingt over haar exen en verloofde Resley. Het eerste nummer van de zeven is Andere Lobi.

__Beluister het nummer Andere Lobi van Nienke Plas in de videoclip hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nienke Plas komt met nieuwe single Andere Lobi, bekijk de videoclip hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV