Dick Advocaat introduceerde Tina Turner bij PSV: "Ze draaien 'm nog steeds"

Dick Advocaat introduceerde Tina Turner bij PSV: "Ze draaien 'm nog steeds"

In de persconferentie van vandaag (28 februari) blikte Feyenoord-trainer Dick Advocaat vooruit op de clash met PSV, die zondagmiddag om 14.30 uur op het programma staat. Advocaat deed een opmerkelijke onthulling tijdens het vragenrondje met het aanwezige journaille.

'Simply the Best'
In totaal heeft Advocaat 4,5 jaar gewerkt bij PSV en tijdens zijn eerste dienstperiode heeft hij het nummer 'Simply the Best' van Tina Turner als stadiontune geïntroduceerd. Enigszins verbaasd voegt hij eraan toe: "En ze draaien 'm nog steeds!" Wanneer hij uitweidt over het nummer beginnen zijn ogen te twinkelen: "Geweldig..."

PSV - Feyenoord is op zondag 1 maart vanaf 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Bekijk het fragment uit de persconferentie van Dick Advocaat hieronder.

Dick Advocaat introduceerde Tina Turner bij PSV: "Ze draaien 'm nog steeds" In de persconferentie van vandaag (28 februari) blikte Feyenoord-trainer Dick Advocaat vooruit op de clash met PSV, die zondagmiddag om 14.30 uur op het programma staat. Advocaat deed een opmerkelijke onthulling tijdens het vragenrondje met het aanwezige journaille. Dick Advocaat noemt aanwinst Oğuzhan Özyakup "een hele irritante speler" Bekijk deze video » 'Simply the Best'In totaal heeft Advocaat 4,5 jaar gewerkt bij PSV en tijdens zijn eerste dienstperiode heeft hij het nummer 'Simply the Best' van Tina Turner als stadiontune geïntroduceerd. Enigszins verbaasd voegt hij eraan toe: "En ze draaien 'm nog steeds!" Wanneer hij uitweidt over het nummer beginnen zijn ogen te twinkelen: "Geweldig..." PSV - Feyenoord is op zondag 1 maart vanaf 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Bekijk het fragment uit de persconferentie van Dick Advocaat hieronder.
Voetbal :
Dick Advocaat introduceerde Tina Turner bij PSV: "Ze draaien 'm nog steeds"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat introduceerde Tina Turner bij PSV: "Ze draaien 'm nog steeds" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV