Beau Van Erven Dorens: Winnaar Televizier Ring

Beau Van Erven Dorens: Winnaar Televizier Ring

Beau Van Erven Dorens: Winnaar Televizier Ring Met twee prijzen, was Beau van Erven Dorens de grote winnaar van het Gouden Televizier-Gala. De presentator won de Gouden Televizier-Ring voor zijn programma Five Days Inside. Hij ziet de prijs vooral als een motivatie om programma's te blijven maken met een maatschappelijk thema. Bekijk ook deze video's Beau Five Days Inside genomineerd voor De Gouden Televizier-Ring 2018 Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring: Rico Verhoeven reikt zilveren ster uit Bekijk deze video »
Entertainment

Met twee prijzen, was Beau van Erven Dorens de grote winnaar van het Gouden Televizier-Gala. De presentator won de Gouden Televizier-Ring voor zijn programma Five Days Inside. Hij ziet de prijs vooral als een motivatie om programma's te blijven maken met een maatschappelijk thema.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau Van Erven Dorens: Winnaar Televizier Ring of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.