Zien: EK-special Veronica Inside vanuit Slot Zeist

Zien: EK-special Veronica Inside vanuit Slot Zeist

De EK-special (Oranje-special) van de voetbaltalkshow Veronica Inside wordt deze zomer uitgezonden vanuit het Slot Zeist in het Utrechtse Zeist. Dat lekte eerder vrijdag uit en werd vanavond bevestigd in het programma. Bekijk dat fragment hieronder.

Of het programma ook VI Oranje gaat heten, is onbekend. Met die naam wierven Genee, Derksen en Van der Gijp nationale bekendheid in 2010 en 2014.

Zien: <em>EK</em>-special <em>Veronica Inside</em> vanuit Slot Zeist De EK-special (Oranje-special) van de voetbaltalkshow Veronica Inside wordt deze zomer uitgezonden vanuit het Slot Zeist in het Utrechtse Zeist. Dat lekte eerder vrijdag uit en werd vanavond bevestigd in het programma. Bekijk dat fragment hieronder. Of het programma ook VI Oranje gaat heten, is onbekend. Met die naam wierven Genee, Derksen en Van der Gijp nationale bekendheid in 2010 en 2014. SBS of Veronica?De heren hebben een nieuwe locatie gevonden. De eerdere edities van het programma op locatie (VI Oranje) vond plaats in het Scheveningse Kurhaus. Of het programma op SBS 6 of Veronica wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Johan Derksen over VI Oranje 2020: 'Van 11 tot half 3 met 38 reclameblokken!' Bekijk deze video » VI Oranje Blijft ThuisDe heren schuiven tijdens het Europees kampioenschap waarschijnlijk weer dagelijks aan om het wel en wee van het Nederlands Elftal en de rest van het toernooi te bespreken. Dit omdat het concept VI Oranje Blijft Thuis, het laatste programma van de heren bij RTL, niet echt in goede aarde is gevallen. VI Oranje Blijft Thuis: Emotioneel afscheid bij de krantjes Bekijk deze video » VI Oranje Blijft Thuis: 'Erland Galjaard is de reden voor de overstap naar Talpa' Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit de uitzending van Veronica Inside hieronder.
TV :
Zien: EK-special Veronica Inside vanuit Slot Zeist

SBS of Veronica?
De heren hebben een nieuwe locatie gevonden. De eerdere edities van het programma op locatie (VI Oranje) vond plaats in het Scheveningse Kurhaus. Of het programma op SBS 6 of Veronica wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

VI Oranje Blijft Thuis
De heren schuiven tijdens het Europees kampioenschap waarschijnlijk weer dagelijks aan om het wel en wee van het Nederlands Elftal en de rest van het toernooi te bespreken. Dit omdat het concept VI Oranje Blijft Thuis, het laatste programma van de heren bij RTL, niet echt in goede aarde is gevallen.

Bekijk het fragment uit de uitzending van Veronica Inside hieronder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: EK-special Veronica Inside vanuit Slot Zeist of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV