Sophia Kruithof bij Jinek na winst The Voice: ‘Het draait om mijn eigen muziek’

Sophia Kruithof bij Jinek na winst The Voice: ‘Het draait om mijn eigen muziek’

De 17-jarige Sophia Kruithof won vrijdagavond de finale van het tiende seizoen van The Voice Of Holland. Meteen daarna was ze te gast bij Jinek om haar verhaal te doen over de winst.

Sophie heeft volop genoten van de shows
Sophia laat weten dat ze heel erg heeft genoten van elke show. Ze trad ook op met haar eigen nummer Alaska, en ze wil ook vooral zich blijven focussen op haar eigen muziek. “Daar draait het voor mij ook om.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder.

Heb je The Voice Of Holland gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken via Gids.tv.

Sophia Kruithof bij <em>Jinek</em> na winst <em>The Voice</em>: ‘Het draait om mijn eigen muziek’ De 17-jarige Sophia Kruithof won vrijdagavond de finale van het tiende seizoen van The Voice Of Holland. Meteen daarna was ze te gast bij Jinek om haar verhaal te doen over de winst. Sophie heeft volop genoten van de showsSophia laat weten dat ze heel erg heeft genoten van elke show. Ze trad ook op met haar eigen nummer Alaska, en ze wil ook vooral zich blijven focussen op haar eigen muziek. “Daar draait het voor mij ook om.” Bekijk hier hoe Sophia The Voice of Holland won Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je The Voice Of Holland gemist? Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Sophia Kruithof bij Jinek na winst The Voice: ‘Het draait om mijn eigen muziek’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sophia Kruithof bij Jinek na winst The Voice: ‘Het draait om mijn eigen muziek’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV