Jinek gemist? Viroloog ‘gerustgesteld’ door bron Coronavirus in Nederland

Jinek gemist? Viroloog ‘gerustgesteld’ door bron Coronavirus in Nederland

Viroloog Ann Vossen vertelt meer over het Coronavirus in Nederland aan tafel bij Jinek. Het is voor haar belangrijk dat de besmette mensen in Nederland een link hebben met Italië. “Ik was enigszins gerustgesteld, dat het patiënten waren die contact hebben gehad in Italië. We weten dat daar een bron is.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder.

Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek gemist? Viroloog ‘gerustgesteld’ door bron Coronavirus in Nederland Viroloog Ann Vossen vertelt meer over het Coronavirus in Nederland aan tafel bij Jinek. Het is voor haar belangrijk dat de besmette mensen in Nederland een link hebben met Italië. “Ik was enigszins gerustgesteld, dat het patiënten waren die contact hebben gehad in Italië. We weten dat daar een bron is.” VIDEO: Eerste patiënt met coronavirus in Nederland Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Viroloog ‘gerustgesteld’ door bron Coronavirus in Nederland
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Viroloog ‘gerustgesteld’ door bron Coronavirus in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV