Danny Op Straat: ‘Liever neergestoken dan pussy worden genoemd’

Danny Op Straat: ‘Liever neergestoken dan pussy worden genoemd’

In Danny Op Straat praat Danny Ghosen over en met gewelddadige jongeren. Hij vraagt zich af wat een meisje zou doen als iemand met een mes op haar af zou komen. “Ik zou gewoon nog steeds doorvechten. Ook al word je dan gestoken. Ik ga niet iets verlaten wat al is begonnen.” Dat is volgens haar beter dan een ‘pussy’ te worden genoemd…

Bekijk het fragment van Danny Op Straat in de video hieronder.

Danny Op Straat is iedere donderdag om 21.10 uur te zien op NPO 2. Heb je Danny op straat gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Danny Op Straat</em>: ‘Liever neergestoken dan pussy worden genoemd’ In Danny Op Straat praat Danny Ghosen over en met gewelddadige jongeren. Hij vraagt zich af wat een meisje zou doen als iemand met een mes op haar af zou komen. “Ik zou gewoon nog steeds doorvechten. Ook al word je dan gestoken. Ik ga niet iets verlaten wat al is begonnen.” Dat is volgens haar beter dan een ‘pussy’ te worden genoemd… Bekijk Danny op straat aflevering 4 over gewelddadige jongeren Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Danny Op Straat in de video hieronder. Danny Op Straat is iedere donderdag om 21.10 uur te zien op NPO 2. Heb je Danny op straat gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Danny Op Straat: ‘Liever neergestoken dan pussy worden genoemd’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Danny Op Straat: ‘Liever neergestoken dan pussy worden genoemd’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV