Roxeanne in duet met vader André Hazes: Beluister fragment van Sorry

Roxeanne in duet met vader André Hazes: Beluister fragment van Sorry

Roxeanne in duet met vader André Hazes: Beluister fragment van Sorry Roxeanne Hazes heeft aangekondigd dat zij in de Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes een duet met haar overleden vader André Hazes gaat zingen. Sorry is altijd een van haar favoriete nummers geweest. “Met het hologram werd mijn vader naar het ‘nu’ gebracht, dit jaar stap ik als het ware terug in de tijd. Ik denk dat dit een mooi eerbetoon aan papa wordt.” Beluister alvast een fragment van Sorry, een duet van Roxeanne en André Hazes, in de video hierboven. Jinek: Roxeanne Hazes vindt baan als Ambassadeur van de Vrijheid ‘heel bijzonder’ Bekijk deze video » Roxeanne Hazes werkt samen met Alain Clark: 'Een match made in heaven' Bekijk deze video »
Muziek :
Roxeanne in duet met vader André Hazes: Beluister fragment van Sorry

Roxeanne Hazes heeft aangekondigd dat zij in de Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes een duet met haar overleden vader André Hazes gaat zingen. Sorry is altijd een van haar favoriete nummers geweest. “Met het hologram werd mijn vader naar het ‘nu’ gebracht, dit jaar stap ik als het ware terug in de tijd. Ik denk dat dit een mooi eerbetoon aan papa wordt.”

Beluister alvast een fragment van Sorry, een duet van Roxeanne en André Hazes, in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne in duet met vader André Hazes: Beluister fragment van Sorry of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV