First Dates: Dame bang voor date die voor 'leuke hobby' als clown werkt

First Dates: Dame bang voor date die voor 'leuke hobby' als clown werkt

Een dame wordt een beetje angstig in First Dates als ze over hobby’s beginnen. Haar date vertelt namelijk dat hij als clown werkt in zijn vrije tijd, en daar is ze niet zo blij mee. “Ik vind clowns helemaal niet leuk. Ik word er bang van!”

Bekijk het fragment van First Dates in de video hieronder.

First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van First Dates terugkijken bij Gids.tv.

First Dates: Dame bang voor date die voor 'leuke hobby' als clown werkt Een dame wordt een beetje angstig in First Dates als ze over hobby’s beginnen. Haar date vertelt namelijk dat hij als clown werkt in zijn vrije tijd, en daar is ze niet zo blij mee. “Ik vind clowns helemaal niet leuk. Ik word er bang van!” Bekijk ook Video First Dates: Won Waylon het Eurovisie Songfestival? Bekijk deze video » Bekijk het fragment van First Dates in de video hieronder. First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van First Dates terugkijken bij Gids.tv.
TV :
First Dates: Dame bang voor date die voor 'leuke hobby' als clown werkt
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op First Dates: Dame bang voor date die voor 'leuke hobby' als clown werkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV