Terugblik Omloop het Nieuwsblad: "Hij gaat echt goed zijn..."

Terugblik Omloop het Nieuwsblad: "Hij gaat echt goed zijn..."

Terugblik <em>Omloop het Nieuwsblad</em>: &quot;Hij gaat echt goed zijn...&quot; De mannen van In Het Wiel blikken terug op de Omloop het Nieuwsblad. Bij de vrouwen was er een Nederlandse winnares, bij de mannen een Vlaamse. Analist Thijs Sonneveld blikt terug op de koers: "Voor Mike Teunissen was het niet zijn dag. Jumbo Visma heeft het wel goed gedaan." Bekijk de terugblik op Omloop Het Nieuwsblad hierboven Omloop Het Nieuwsblad: Mike Teunissen, Niki Terpstra en Annemiek van Vleuten blikken vooruit Bekijk deze video » Zien: Jasper Stuyven wint Omloop het Nieuwsblad 2020 Bekijk deze video » Reactie Mike Teunissen na Omloop het Nieuwsblad: "Het verschil was te groot" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Terugblik Omloop het Nieuwsblad: "Hij gaat echt goed zijn..."

De mannen van In Het Wiel blikken terug op de Omloop het Nieuwsblad. Bij de vrouwen was er een Nederlandse winnares, bij de mannen een Vlaamse. Analist Thijs Sonneveld blikt terug op de koers: "Voor Mike Teunissen was het niet zijn dag. Jumbo Visma heeft het wel goed gedaan."

Bekijk de terugblik op Omloop Het Nieuwsblad hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugblik Omloop het Nieuwsblad: "Hij gaat echt goed zijn..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV