Zien: BN'ers te vaak met alcohol op social media

Zien: BN'ers te vaak met alcohol op social media

Zien: BN'ers te vaak met alcohol op social media Onderzoekers van de UvA maken zich zorgen over het overmatige drankgebruik van BN'ers op social media. Drankcampagnes van €25.000Influencers houden blijkbaar wel van een drankje op z'n tijd. Veel daarvan wordt gedeeld op Instagram en juist dat soort activiteiten zetten jonge volgers aan tot het drinken van meer alcohol. Ook campagnes met bekende drankmerken blijken schadelijk. Bekijk in de video hierboven het hele item van RTL Boulevard over het recente onderzoek van de UvA. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland ondervuur over hun overmatig alcoholgebruik Bekijk deze video » Ladies Night: Olcay Gulsen heeft veel moeite met geen alcohol drinken Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: BN'ers te vaak met alcohol op social media

Onderzoekers van de UvA maken zich zorgen over het overmatige drankgebruik van BN'ers op social media.

Drankcampagnes van €25.000
Influencers houden blijkbaar wel van een drankje op z'n tijd. Veel daarvan wordt gedeeld op Instagram en juist dat soort activiteiten zetten jonge volgers aan tot het drinken van meer alcohol. Ook campagnes met bekende drankmerken blijken schadelijk. Bekijk in de video hierboven het hele item van RTL Boulevard over het recente onderzoek van de UvA.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: BN'ers te vaak met alcohol op social media of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier