Samenvatting Aston Villa - Manchester City (finale League Cup)

Samenvatting Aston Villa - Manchester City (finale League Cup)

Manchester City heeft de finale van de League Cup gewonnen van Aston Villa. De Citizens waren in 90 minuten met 2-1 te sterk voor de nummer voorlaatst van de Premier League.

Samenvatting <em>Aston Villa - Manchester City</em> (finale <em>League Cup</em>) Manchester City heeft de finale van de League Cup gewonnen van Aston Villa. De Citizens waren in 90 minuten met 2-1 te sterk voor de nummer voorlaatst van de Premier League. Na een half uur stond City door goals van Agüero en Rodri met 2-0 voor, vlak voor rust deed Villa iets terug via Samatta, voorzet van ex-Ajacied El Ghazi. Het bleek niet genoeg. Meer over het Engelse voetbal? Bekijk hier meer video's en artikelen. Bekijk de samenvatting hierboven. Samenvatting Leicester City - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Aston Villa - Manchester City (finale League Cup)

Na een half uur stond City door goals van Agüero en Rodri met 2-0 voor, vlak voor rust deed Villa iets terug via Samatta, voorzet van ex-Ajacied El Ghazi. Het bleek niet genoeg.

Meer over het Engelse voetbal? Bekijk hier meer video's en artikelen.

Bekijk de samenvatting hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Aston Villa - Manchester City (finale League Cup) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV