Gordon tilt gewichten op met zijn penis: "Hij is helemaal paars!'

Gordon tilt gewichten op met zijn penis: "Hij is helemaal paars!'

Niet is te gek voor Gordon in het programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd. In Taiwan probeert hij zijn geslachtsdeel ook fit te houden door gewicht te heffen, maar dat gaat niet van een leien dakje. "Hij is helemaal paars!"

Bijzondere therapieën
In het programma onderzoeken Gordon en Patty Brard een aantal bijzondere therapieën, rituelen en gebruiken uit het buitenland die je jong moeten houden. Gordon lijkt echter niet helemaal in zijn sas met het penis-gewichtheffen, maar Patty vermaakt zich prima. Ze probeert zelfs een glimp van Gordons geslachtsdeel op te vangen.

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment uit de aflevering van vanavond (2 maart) hieronder.

<em>Gordon</em> tilt gewichten op met zijn penis: &quot;Hij is helemaal paars!' Niet is te gek voor Gordon in het programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd. In Taiwan probeert hij zijn geslachtsdeel ook fit te houden door gewicht te heffen, maar dat gaat niet van een leien dakje. "Hij is helemaal paars!" Patty Brard en Gordon gaan Catherine achterna: "Dit soort tv is er niet meer" Bekijk deze video » Bijzondere therapieënIn het programma onderzoeken Gordon en Patty Brard een aantal bijzondere therapieën, rituelen en gebruiken uit het buitenland die je jong moeten houden. Gordon lijkt echter niet helemaal in zijn sas met het penis-gewichtheffen, maar Patty vermaakt zich prima. Ze probeert zelfs een glimp van Gordons geslachtsdeel op te vangen. Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment uit de aflevering van vanavond (2 maart) hieronder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon tilt gewichten op met zijn penis: "Hij is helemaal paars!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV