Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. Met een wensenlijst en een budget gaan presentator Martijn Krabbé en zijn team elke maandag om 20:30 uur op zoek naar een huis. VerbouwdHet nieuwe huis wordt gezocht, gekocht en verbouwd door makelaar en taxateur Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes. WensenSamen doen zij er alles aan om een woning te vinden voor het stel die voldoet aan hun wensen en past binnen hun budget. Wekelijks koopt een ander stel een nieuw huis zonder het eerst te zien. Ik Vertrek in Spanje: problemen met overdracht pand Bekijk deze video »
Uitzending :
Kopen Zonder Kijken

In een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. Met een wensenlijst en een budget gaan presentator Martijn Krabbé en zijn team elke maandag om 20:30 uur op zoek naar een huis.

Verbouwd
Het nieuwe huis wordt gezocht, gekocht en verbouwd door makelaar en taxateur Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes.

Wensen
Samen doen zij er alles aan om een woning te vinden voor het stel die voldoet aan hun wensen en past binnen hun budget. Wekelijks koopt een ander stel een nieuw huis zonder het eerst te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kopen Zonder Kijken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV