Hotter Than My Daughter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hotter Than My Daughter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hotter Than My Daughter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending 'Hotter Than My Daughter' is terug met een nieuw seizoen én met een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. Bridget helpt dochters en zonen die zich geen raad meer weten met het uitbundige en spraakmakende uiterlijk van hun moeder. Tijd voor een metamorfose, die verder gaat dan alleen een nieuwe outfit. In elke aflevering bezoekt Bridget twee vrouwen met een opvallend uiterlijk. Voor hun dochter of zoon is de maat vol: op deze manier willen ze niet langer met hun moeder over straat. Bridget en het Hotter Than My Daughter make-over team komen in actie en nemen de dames flink onder handen. In de eerste aflevering zien we moeders Beryl (48 jaar) en Sjaantje (51 jaar). Beryl draagt doorzichtige tops, te korte shorts en jurkjes met diep decolleté. Beryl voelt zich heerlijk in haar sexy outfitjes. De kledingstijl van Diana (40 jaar) mag volgens haar zestienjarige dochter Ashley juist veel vrouwelijker.
Uitzending :
Hotter Than My Daughter

'Hotter Than My Daughter' is terug met een nieuw seizoen én met een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. Bridget helpt dochters en zonen die zich geen raad meer weten met het uitbundige en spraakmakende uiterlijk van hun moeder. Tijd voor een metamorfose, die verder gaat dan alleen een nieuwe outfit.

In elke aflevering bezoekt Bridget twee vrouwen met een opvallend uiterlijk. Voor hun dochter of zoon is de maat vol: op deze manier willen ze niet langer met hun moeder over straat. Bridget en het Hotter Than My Daughter make-over team komen in actie en nemen de dames flink onder handen.

In de eerste aflevering zien we moeders Beryl (48 jaar) en Sjaantje (51 jaar). Beryl draagt doorzichtige tops, te korte shorts en jurkjes met diep decolleté. Beryl voelt zich heerlijk in haar sexy outfitjes. De kledingstijl van Diana (40 jaar) mag volgens haar zestienjarige dochter Ashley juist veel vrouwelijker.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hotter Than My Daughter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV