Stephen Colbert: "Moordenaar in Law & Order geschreven met mij in gedachten"

Stephen Colbert: "Moordenaar in Law & Order geschreven met mij in gedachten"

Stephen Colbert is vooral bekend als succesvol talkshowhost, maar hij heeft ook diverse uitstapjes gemaakt naar andere entertainmentvormen. Hij biecht op dat hij ooit een moordenaar speelde in Law & Order: "Ze schreven het personage met mij in gedachten."

Stephen Colbert: &quot;Moordenaar in <em>Law &amp; Order</em> geschreven met mij in gedachten&quot; Stephen Colbert is vooral bekend als succesvol talkshowhost, maar hij heeft ook diverse uitstapjes gemaakt naar andere entertainmentvormen. Hij biecht op dat hij ooit een moordenaar speelde in Law & Order: "Ze schreven het personage met mij in gedachten." Ty BurrellColbert ontving in zijn show van gisteren (2 maart) acteur Ty Burrell, die al jaren te zien is in de succesvolle comedyserie Modern Family. Hij heeft ook regelmatig een rol gespeeld in de beroemde politieserie. "Maar ze wisten helemaal niet meer wie ik was, dus castten ze me opnieuw." Bekijk het interview van Stephen Colbert met Ty Burrell hierboven. James Taylor: "Opname in psychiatrisch ziekenhuis gooide mijn leven overhoop" Bekijk deze video » Jim Carrey bereidde Dumb & Dumber tot in de puntjes voor: "32 jaar als idioot geleefd" Bekijk deze video »
Entertainment :
Stephen Colbert: "Moordenaar in Law & Order geschreven met mij in gedachten"

Ty Burrell
Colbert ontving in zijn show van gisteren (2 maart) acteur Ty Burrell, die al jaren te zien is in de succesvolle comedyserie Modern Family. Hij heeft ook regelmatig een rol gespeeld in de beroemde politieserie. "Maar ze wisten helemaal niet meer wie ik was, dus castten ze me opnieuw."

Bekijk het interview van Stephen Colbert met Ty Burrell hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stephen Colbert: "Moordenaar in Law & Order geschreven met mij in gedachten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV