Voorbeschouwing FC Utrecht - Ajax: "Ajax nog steeds een kwetsbare ploeg"

Voorbeschouwing FC Utrecht - Ajax: "Ajax nog steeds een kwetsbare ploeg"

In de eerste seizoenshelft leek er geen vuiltje aan de lucht, maar Ajax is in de laatste weken compleet ingestort. Vanavond staat de lastige bekerwedstrijd FC Utrecht - Ajax op het programma. Kunnen de Amsterdammers zich oprichten? "Het is nog steeds een kwetsbare ploeg."

Blessures
Volgens Ajax-watcher Freek Jansen begon het allemaal met het blessureleed van belangrijke spelers als Daley Blind, David Neres, Quincy Promes en Hakim Ziyech. De vervangers konden niet het niveau van die spelers halen en toen ze terugkeerden van hun blessures waren ze niet in vorm. Wellicht heeft ook de transfer van Ziyech naar Chelsea effect op de mentale situatie van spelers.

Bekijk hieronder de voorbeschouwing voor de wedstrijd FC Utrecht - Ajax.

Voorbeschouwing <em>FC Utrecht - Ajax</em>: &quot;Ajax nog steeds een kwetsbare ploeg&quot; In de eerste seizoenshelft leek er geen vuiltje aan de lucht, maar Ajax is in de laatste weken compleet ingestort. Vanavond staat de lastige bekerwedstrijd FC Utrecht - Ajax op het programma. Kunnen de Amsterdammers zich oprichten? "Het is nog steeds een kwetsbare ploeg." Samenvatting Ajax - AZ Bekijk deze video » BlessuresVolgens Ajax-watcher Freek Jansen begon het allemaal met het blessureleed van belangrijke spelers als Daley Blind, David Neres, Quincy Promes en Hakim Ziyech. De vervangers konden niet het niveau van die spelers halen en toen ze terugkeerden van hun blessures waren ze niet in vorm. Wellicht heeft ook de transfer van Ziyech naar Chelsea effect op de mentale situatie van spelers. Bekijk hieronder de voorbeschouwing voor de wedstrijd FC Utrecht - Ajax.
Voetbal :
Voorbeschouwing FC Utrecht - Ajax: "Ajax nog steeds een kwetsbare ploeg"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing FC Utrecht - Ajax: "Ajax nog steeds een kwetsbare ploeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV