Kijk LIVE naar persconferentie Dick Advocaat voor Feyenoord - NAC Breda

Kijk LIVE naar persconferentie Dick Advocaat voor Feyenoord - NAC Breda

Sinds de aanstelling van Dick Advocaat gaat het Feyenoord voor de wind. Morgenavond (5 maart) kunnen de Rotterdammers zich zelfs plaatsen voor de finale van de KNVB Beker, als er gewonnen wordt van NAC Breda. Advocaat blikt in een persconferentie vooruit.

Cupfighters
NAC Breda heeft zich dit seizoen bewezen als ware cupfighters. De voormalige Eredivisionist, tegenwoordig actief in de Keuken Kampioen Divisie, schakelde onder meer AZ en PSV uit. Kunnen ze die stunt herhalen in De Kuip? Advocaat hoopt natuurlijk van niet. Hij vertelt hoe zijn ploeg ervoor staat na het gelijkspel tegen PSV van afgelopen zondag (1 maart).

Feyenoord - NAC is donderdag 5 maart om 20.45 uur te zien op FOX en FOX Sports 1. Kijk hieronder op woensdag 4 maart vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Dick Advocaat voor Feyenoord - NAC Breda.

Kijk LIVE naar persconferentie Dick Advocaat voor Feyenoord - NAC Breda Sinds de aanstelling van Dick Advocaat gaat het Feyenoord voor de wind. Morgenavond (5 maart) kunnen de Rotterdammers zich zelfs plaatsen voor de finale van de KNVB Beker, als er gewonnen wordt van NAC Breda. Advocaat blikt in een persconferentie vooruit. CupfightersNAC Breda heeft zich dit seizoen bewezen als ware cupfighters. De voormalige Eredivisionist, tegenwoordig actief in de Keuken Kampioen Divisie, schakelde onder meer AZ en PSV uit. Kunnen ze die stunt herhalen in De Kuip? Advocaat hoopt natuurlijk van niet. Hij vertelt hoe zijn ploeg ervoor staat na het gelijkspel tegen PSV van afgelopen zondag (1 maart). Feyenoord - NAC is donderdag 5 maart om 20.45 uur te zien op FOX en FOX Sports 1. Kijk hieronder op woensdag 4 maart vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Dick Advocaat voor Feyenoord - NAC Breda.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Dick Advocaat voor Feyenoord - NAC Breda
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Dick Advocaat voor Feyenoord - NAC Breda of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV