Jeangu Macrooy met Grow naar Songfestival: Wat is zijn kans volgens bookmakers?

Jeangu Macrooy met Grow naar Songfestival: Wat is zijn kans volgens bookmakers?

Jeangu Macrooy heeft eindelijk zijn Songfestivalnummer gepresenteerd, met Grow hoopt hij de kijkers omver te blazen. Vooralsnog wordt het liedje goed ontvangen, maar kan hij net als Duncan Laurence het Songfestival winnen?

Bekijk hier het hele officiële Songfestivalliedje Grow van Jeangu Macrooy.

Grow populair onder publiek
Songfestivalkenner Stefan Raatgever bespreekt zijn kansen. Het liedje wordt goed ontvangen door het publiek en de media, maar blijft vooralsnog op plek 16 steken op de lijst van de bookmakers. Of moet iedereen nog wennen aan het gospel-achtige nummer en kan dit nog veranderen de komende tijd?

Bekijk de AD-video over Jeangu Macrooy en zijn kansen op het Eurovisie Songfestival hieronder.

Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Eurovisie Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.

Jeangu Macrooy met <em>Grow</em> naar Songfestival: Wat is zijn kans volgens bookmakers? Jeangu Macrooy heeft eindelijk zijn Songfestivalnummer gepresenteerd, met Grow hoopt hij de kijkers omver te blazen. Vooralsnog wordt het liedje goed ontvangen, maar kan hij net als Duncan Laurence het Songfestival winnen? Bekijk hier het hele officiële Songfestivalliedje Grow van Jeangu Macrooy. Grow populair onder publiekSongfestivalkenner Stefan Raatgever bespreekt zijn kansen. Het liedje wordt goed ontvangen door het publiek en de media, maar blijft vooralsnog op plek 16 steken op de lijst van de bookmakers. Of moet iedereen nog wennen aan het gospel-achtige nummer en kan dit nog veranderen de komende tijd? Bekijk ook DWDD: Jeangu Macrooy over Songfestivalnummer Grow Bekijk deze video » Bekijk de AD-video over Jeangu Macrooy en zijn kansen op het Eurovisie Songfestival hieronder. Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Eurovisie Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.
Songfestival :
Jeangu Macrooy met Grow naar Songfestival: Wat is zijn kans volgens bookmakers?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeangu Macrooy met Grow naar Songfestival: Wat is zijn kans volgens bookmakers? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV