Floortje Dessing keert terug in Jemen, waar het nog levensgevaarljk is

Floortje Dessing keert terug in Jemen, waar het nog levensgevaarljk is

<em>Floortje Dessing</em> keert terug in Jemen, waar het nog levensgevaarljk is Enkele jaren geleden haalde Floortje Dessing het nieuws toen ze tijdens opnames in Jemen halsoverkop moest onderduiken voor het oplaaiende geweld van de burgeroorlog. Vanavond is in Floortje terug naar het einde van de wereld te zien hoe ze sneller dan verwacht terugkeert in het Arabische land. Bekijk de promo van Floortje terug naar het einde van de wereld hierboven. De aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld over Jemen is op donderdag 5 maart om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv. Zien: Eerste aflevering Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld wordt ‘emotioneel’ Bekijk deze video » DWDD gemist? Floortje Dessing over nieuwe serie Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld Bekijk deze video »

Enkele jaren geleden haalde Floortje Dessing het nieuws toen ze tijdens opnames in Jemen halsoverkop moest onderduiken voor het oplaaiende geweld van de burgeroorlog. Vanavond is in Floortje terug naar het einde van de wereld te zien hoe ze sneller dan verwacht terugkeert in het Arabische land.

Bekijk de promo van Floortje terug naar het einde van de wereld hierboven.

De aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld over Jemen is op donderdag 5 maart om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Floortje Dessing keert terug in Jemen, waar het nog levensgevaarljk is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV